Home » Info
Bloemen en Vlinders

 zeeuwsebloem@hetnet.nl

 
Bestellen
In je bericht vermeld je: naam en adres, verzendadres, en het te bestellen item (omschrijving en evt bestelnummer). 
Als het totaalbedrag is ontvangen, wordt de bestelling definitief.
Ophalen, contante betaling en/of eerst bezichtigen is mogelijk.
Bloemen en Vlinders brengt geen bestelkosten in rekening, ook is er geen minimale bestelgrootte.
Als er in een actie oplopende kortingen worden gegeven, geldt als eerste artikel het artikel met de hoogste prijs, als tweede artikel het duurste van de overgebleven artikelen, etc.
Verzending/Levertijd
Er worden geen verzendkosten in rekening gebracht bij verzending binnen Nederland.
Bloemen en Vlinders kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor het kwijtraken of beschadigen van poststukken en hun inhoud tijdens verzending. Het bestelde wordt zo goed mogelijk beschermd tegen schade tijdens verzending. Desgewenst kan tegen betaling van de kosten gebruik worden gemaakt van "aangetekend verzenden". Bestellingen kunnen in overleg worden thuisbezorgd in combinatie met contante betaling. Om verspilling tegen te gaan, worden bestellingen zoveel mogelijk verpakt in eerder gebruikt verpakkingsmateriaal. De levertijd bedraagt 1 tot 3 werkdagen, uitgezonderd bijzondere opdrachten.
Kleuren, Materialen, Wassen
De op de website getoonde foto's geven de kleuren zo waarheidsgetrouw mogelijk aan. Onder invloed van zonlicht, gebruik en reiniging kunnen kwaliteit en kleur van de gebruikte garens iets veranderen.
Moet een item nog worden gemaakt, dan is er in overleg (toepasbaarheid/beschikbaarheid) keuze uit de volgende kleuren (zie ook onder het kopje duurzaam):
Alba: paars, lavendel, roze, lichtroze, oranje, lime, appelgroen, lichtblauw, koningsblauw, grijs, lichtgrijs en creme.
Eco Baby: gebroken wit
Linea Pura: wit
Ecoknit: creme, koffie, lichtekoffie, grijs en donkergrijs
Pakucho: creme
Pimabomuld: blauw
Bamboe: wijnrood, suikerpaars, lila, zilver
Bambino Taffy: creme, lichtroze, roze, zalm, rood
Omdat het garen van de verschillende merken niet allemaal dezelfde dikte hebben, kunnen deze onderling niet altijd worden gecombineerd. Momenteel wordt het meest gemaakt van Alba-garens. Informeer er gerust naar.
De gehaakte items kunnen gewassen worden in de wasmachine op 30 graden, voorzichtige was (een waszakje is aan te bevelen). Na het wassen even in vorm trekken, en rustig laten drogen (niet in de droogtrommel).
Retouren, Garantie en Klachten
Uitgeleverde bestellingen kunnen tot 14 dagen na ontvangst worden geretourneerd (maar niet onder rembours) aan Bloemen en Vlinders. U ontvangt het aankoopbedrag (incl. de bij aankoop betaalde verzendkosten, exclusief de verzendkosten van retourzending) binnen 14 dagen na herroeping terug op uw bankrekening. Op de gehaakte accessiores en gebruikte materialen zit verder geen garantie. Bij klachten wordt melding daarvan op prijs gesteld, dit ter verbetering van werk en service. Ook zal compensatie in overweging worden genomen.
Aansprakelijkheid
Bloemen en Vlinders kan op geen enkele manier verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele schade of letsel veroorzaakt door de door haar geleverde artikelen. Zoals geldt voor alle kleine artikelen, zijn ook de kleine losse artikelen van Bloemen en Vlinders niet geschikt voor kinderen van 0-3 jaar, tenzij stevig vastgezet op een groter geheel.
(Let op dat kleine kinderen items niet in hun mond stoppen.)
Bloemen en Vlinders
is onderdeel van Zeeuwse Bloem
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(advertentie:)